Skip to main content

Bovieran - Falkum

Velkommen til fremtidens boliger, med et klima som følger den franske rivieraen.

Kun 1 sydvendt leilighet igjen i 3. etg. Hvis du ønsker topp solforhold og strålende utsikt kan du sikre deg den siste 😉 🌴☀️

På folkemunne kalles tomten for «Lekelandstomta», et område med fantastisk, solrik beliggenhet i rolige og grønne omgivelser. Et perfekt utgangspunkt for et boligprosjekt med sjeldne kvaliteter på rekke og rad.

1400 kvm. vinterhage med temperaturen fra rivieraen hele året!

Planlegging
Q1 2022

Til salgs
Q2 2022

Byggestart
Q1 2023

Innflytting
Q1 2025

Bovieran som boform

Bo med et klima som ved den franske rivieran.

Livet på Bovieran er både harmonisk og nærmest ubekymret – her er det meste lagt til rette og ikke minst glem alt om snømåking og renovering. Her ligger det gode forutsetninger for nye hyggelige vennskap og selve boformen er bygget etter fellesskapsprinsippet. Her er det fellesskapet som sammen finner ut nøyaktig hvilke fasiliteter og tjenester dere ønsker å knytte opp til Boverian Falkum.

Boligtype

Leiligheter

Pris

Fra kr 3.000.000 til 6.900.000

Kvm

Fra 54,7 til 85,6

Soverom

Fra 1 til 2 soverom

Leilighetene – Planløsninger og tilvalg

Alle leilighetene i Bovieran har enten balkong eller uteplass på utsiden av bygget.

Og like utenfor ytterdøren venter vinterhagen på deg. Leilighetene er lyse, gjennomgående og har stilren utforming. Uansett hvilken planløsning du velger får du en leilighet med god kvalitet. Det er mulig å tilpasse leilighetene med en rekke tilvalg.

Beliggenhet – Falkum, Skien

Bo i rolige og grønne omgivelser rett ved Lundedalen i Skien

Tomten, kjent som «Lekelandstomta», ligger ved inngangen til Lundedalen og har en fantastisk solrik beliggenhet i rolige og grønne omgivelser. Fra boligfeltet er det flotte turområder med gang- og sykkelsti til Lundedalen og Bakkestranda. Her er alt tilrettelagt for å skape et attraktivt, trygt og godt bomiljø.

Finn ditt hjem

Bovieran - Falkum

Gamlegrensa, 3747 Skien

Dokumenter

Kontakt megler

Virker dette spennende?

Meld din interesse så sender vi mer info når det skjer noe!