Skip to main content

Eikelyhagen fra BoMer ligger få minutter unna Sandefjord sentrum, og samtidig tett på naturen med kort vei til alt familien behøver! Eikelyhagen består av en variert bebyggelse med rekkehus, leiligheter og 2-mannsboliger.

Visninger

Ta kontakt med megler for privatvisning eller meld din interesse

En av fremtidens smarteste boligløsninger er her. På Eikelyhagen finner du fleksible og unike valgmuligheter som vil passe deg og dine økonomiske forutsetninger, livssituasjon og behov.

Les mer om løsningene

Planlegging
Q4 2021

Til salgs
Q2 2022

Byggestart
Q1 2023

Innflytting
Q1 2024

Nærområdet

Bo godt, idyllisk …

Bo godt og sjønært i Eikelyhagen, like ved Skjellvika med landlig ro og det du måtte trenge innen kort rekkevidde. Dette er et område som er attraktivt å bosette seg i for mennesker i alle aldre og alle livssituasjoner. I nærområdet finnes det dagligvareforretning, barnehage- og skoletilbud, samt rikelig med fritidsaktiviteter – her blir det godt å vokse opp.

Nærområdet

… landlig og sentralt

I Buskveien 10 vil du få sjøen og naturen nesten rett utenfor døren. Det er kort vei til Sandefjord sentrum og nærhet til offentlig transport. Det er flere flotte turområder i umiddelbar nærhet. Ikke minst er Sandefjord kjent som en sommerby. Byen har en kystlinje på hele 146 kilometer, med 116 øyer og holmer, utallige svaberg, strender og viker.

BOLIGTYPE

Rekkehus, leiligheter og 2-mannsboliger

PRIS

Fra kr 3.300.000 til 5.960.000

KVM

Fra 57 til 127

SOVEROM

2 til 3 soverom

Boligvelger

Beliggenhet

Buskveien 10, 3236 Sandefjord, Norge

Dokumenter

Kontakt megler

Virker dette spennende?

Meld din interesse så sender vi mer info når det skjer noe!