Skip to main content

Eikelyhagen

Eikelyhagen fra BoMer ligger få minutter unna Sandefjord sentrum, og samtidig tett på naturen med kort vei til alt familien behøver! I Eikelyhagen har vi innflyttingsklare boliger - med både rekkehus og 2-mannsboliger.

Kontakt oss for Visning!

Forhør deg om vår dobbeltbolig-garanti

Våre boliger holder høy standard og kvalitet, med smarte og praktiske planløsninger. Eikelyhagen ligger på en nydelig tomt kun 7 minutter fra sentrum, omgitt av vakker natur perfekt for barnefamilier.

 

Les mer om løsningene

Nærområdet

Bo godt, idyllisk …

Bo godt og sjønært i Eikelyhagen, like ved Skjellvika med landlig ro og det du måtte trenge innen kort rekkevidde. Dette er et område som er attraktivt å bosette seg i for mennesker i alle aldre og alle livssituasjoner. I nærområdet finnes det dagligvareforretning, barnehage- og skoletilbud, samt rikelig med fritidsaktiviteter – her blir det godt å vokse opp.

Nærområdet

… landlig og sentralt

I Buskveien 10 vil du få sjøen og naturen nesten rett utenfor døren. Det er kort vei til Sandefjord sentrum og nærhet til offentlig transport. Det er flere flotte turområder i umiddelbar nærhet. Ikke minst er Sandefjord kjent som en sommerby. Byen har en kystlinje på hele 146 kilometer, med 116 øyer og holmer, utallige svaberg, strender og viker.

BOLIGTYPE

2-mannsboliger/familieboliger

PRIS

Fra kr 5.940.000 til 6.140.000

KVM

111 m2, 2 etasjer

SOVEROM

3 soverom

Oppgraderte kjøkken og overflater

I de ferdigstilte boligene er det utført oppgraderinger og tilvalg, med flotte kjøkken, overflater og farger. Dette vises ikke i bildene. Book en visning og kom og se!

Boligvelger

Beliggenhet

Buskveien 10, 3236 Sandefjord, Norge

Dokumenter

Kontakt megler

Registrer interesse

Ønsker du visning, eller kun mer informasjon? Registrer din interesse her så tar vi snarlig kontakt – helt uforpliktende