Skip to main content

Bovieran av BoMer er et helt nytt boligtilbud til en befolkningsgruppe det stadig blir flere av: Mennesker over femti som ønsker seg et hjem som både er fint, sosialt, spennende og lettstelt. Og alt dette får du i en leilighet fra Bovieran. Her bor du i en lys, moderne leilighet omgitt av to vidt forskjellige klimaer. På utsiden får du et lite stykke Norge med et klima som svinger i takt med de nordiske årstidene – på innsiden får du en vinterhage med et klima hentet fra Middelhavet. Året rundt.

Vinterhagen

I den ca. 1400 kvm store vinterhagen finner du vekster fra store deler av verden, som blant annet palmer, blomster, busker, kaktuser, frukt- og oliventrær. Her er det full trivsel, uavhengig av årstiden utenfor hagen.

Fasiliteter

I tillegg til den store og helt unike vinterhagen, har Bovieran også en rekke smarte fasiliteter og tjenester. Her finner du snekkerverksted, badstu, treningsrom og et felleshus. Her kan man samles for å lage mat, delta på kurs eller arrangere hyggelige sammenkomster. 

Leilighetene

I Bovieran kan du velge mellom fem forskjellige leilighetstyper, alle med smarte og gjennomtenkte løsninger. De store, takhøye vinduene slipper inn mye lys og skaper en innbydende atmosfære. 

 • Leiligheter
  Bovieran - Falkum, Skien
  På folkemunne kalles tomten for «Lekelandstomta», et område med fantastisk, solrik beliggenhet i rolige og grønne omgivelser.
 • Leiligheter
  Bovieran - Holt, Kongsvinger
  Sentralt på Holt i Kongsvinger kommer det 51 flotte leiligheter i vårt Boverian konsept med 1400 m2 vinterhage.
 • Leiligheter
  Bovieran - Drangsvann, Kristiansand
  Med flott beliggenhet ved Drangsvann i Kristiansand planlegger vi 51 leiligheter i vårt Bovieran konsept. Fra tomten er det kun 11 minutter til sentrum, og et flott senter under planlegging/utvikling like i nærheten.
 • Leiligheter
  Bovieran - Molde
  Kun 4 minutter fra Molde sentrum og få meter fra vannet har vi 51 leiligheter i vårt konsept Bovieran under utvikling. Tomten ligger sydvendt og har fantastiske solforhold.
 • Leiligheter
  Bovieran - Skogskifte, Bergen
  Idyllisk plassert på Skogskifte ved Trengereid utvikler vi en Bovieran med 51 leiligheter og vår fantastiske vinterhage. Med kun 17 minutter til Straume på Sotra og gangavstand til Skogskifte bussterminal det kort vei til alt man trenger.
Se et Bovieran prosjekt