Skip to main content

Holt

På Holt skal hverdagen gå litt mer på skinner og oppleves litt bedre.

Holt blir et boligfelt som i første omgang vil bestå av 14 rekkehus på mellom 131 og 150 kvadratmeter i umiddelbar nærhet av Kongsvinger sentrum. Navnet vi har valgt er ikke tilfeldig – Holt har blitt sett på som et fint sted å bo i Kongsvinger siden 1600-tallet, og vi skal ta med oss disse kvalitetene inn i fremtiden.

Det beste av Kongsvinger på alle kanter.

Kongsvinger er et allsidig og historisk lokalsamfunn, og på Holt bor du godt og luftig til og i nærheten av alt sammen. Dette blir et allsidig tilskudd til botilbudet i Kongsvinger, med både rekkehus og leiligheter og beboere på tvers av både livssituasjon og generasjoner. Du vil flytte inn i et veletablert boligstrøk, hvor alt av infrastruktur og nærbutikker ligger og venter.

Hos BoMer er vi opptatt av å bygge boliger med smarte løsninger, hvor plassen utnyttes så godt som mulig og skaper hjem med masse lys og romfølelse. På Holt får du fire soverom, alternativt tre soverom hvis du heller ønsker et romslig inngangsparti med egen garderobe. Du får to bad. Det blir rikelig med vinduer, dagslyset vil være med på å prege hjemmet ditt. Du får utgang til egen markterrasse, to stuer og egen terrasse på taket av carporten. 

Følelsen av et godt hjem skal bli med deg ut, vi er opptatt av å bygge boliger som stimulerer til godt naboskap. Uteområdet på Holt er stort, grønt og romslig, og blir prydet av et flott felles uteområde med bålpanne, grillplass med utegrill, levegger, pergola og godt med bord og benker. Her kan naboskapet i alle aldre møtes, dele historier, erfaringer og knytte vennskap. Dette området legger vi i nærheten av lekeplassen, slik at både små og store kan ha det fint i mange timer i strekk. Alle beboerne vil ha enkel tilgang – samtidig vil ingen bo tett på. 

Nok plass er en av fordelene du får med deg ved å bosette deg på utsiden av Oslo-gryta.

Holt

Tajevegen 23, 2211 Kongsvinger, Norge

Virker dette spennende?

Meld din interesse så sender vi mer info når det skjer noe!