Skip to main content

Haukemyr Trinn 1

Haukemyr blir en flott liten grend med plass til mennesker i alle aldre.

Først ute er 11 kjedede eneboliger på mellom 110 og 120 kvadratmeter med arkitektur som virkelig vil stå ut i mengden. Boligene knyttes sammen med en carport, denne har en stor, romslig og privat balkong på taket med direkte utgang fra stuen. Du bor i nærheten av andre, samtidig helt for deg selv.

Bo i skogkanten. Med gåavstand til vannkanten

I BoMer legger vi stor vekt på å bygge hjem med gode løsninger og Haukemyr blir ikke noe unntak. De fleste boligene får ca. 3.5 meters takhøyde med utsikt mot skogen gjennom en vegg av glass fra gulv til møne. Her vil dagslyset virkelig bli med på å prege hjemmet ditt. Saltak og takutspring som beskytter vegger mot elementene, overbygget terrasse gir tørre utemøbler selv når det regner, mulighet for kombinert aircondition og varmepumpe, og vinduene som vender mot nabohuset ligger så høyt opp på veggen at de bare gir lys, ikke innsyn. På kjøkkenet får du fire høyskap, med god plass til å holde både kjøleskap, fryser, kjøkkenmaskiner, micro-ovn og diverse tørrvarer lett tilgjengelig og samtidig ute av syne – dette blir smarthus i ordets rette forstand. 

Vi legger like stor vekt på å skape gode fellesområder ute, lekeplasser, bord, benker, grill, sykkel- og smørebod – her blir det lagt opp til godt naboskap. Du får barnehager og skoler i nærheten, en kjapp svipptur med bil til matbutikken og en 15 minutters kjøretur til Tønsberg. Du er i skogen i løpet av noen sekunder, og sjø-, bade- og båtliv venter en liten gåtur unna.

Haukemyr

Torødveien 82, 3135 Torød, Norge

Virker dette spennende?

Meld din interesse så sender vi mer info når det skjer noe!