2-MANNSBOLIG

Tomannsboligene våre er for deg som ønsker en romslig bolig med plass til alt, og litt til! Her får du 3 soverom, 2 bad og eget vaskerom. Det er også egen parkeringsplass i tilknytning til boligen, og separat sportsbod. I 1. etasje får man sin egen uteplass, samt balkong fra stue og kjøkken i 2.etasje. 

Våre boligprosjekter

Firemannsbolig

Firemannsboligene våre er for deg som ønsker en litt mer allsidig bolig. Her får du egen parkeringsplass i tilknytning til boligen din, og separat sportsbod som rommer alt en liten, aktiv familie trenger. Romslig kjøkken/stueløsning med utgang til stor balkong gjør dette til hjem skapt for trivsel. 

Våre bologprosjekter

Rekkehus

For familier med behov for mer plass er rekkehusene våre midt i blinken! Her får du en bolig over to plan med en svært effektiv planløsning, perfekt for familier i full fres. Egen sportsbod, romslig innvendig bod og separat vaskerom gjør hverdagen lettere å håndtere når været er ruskete på utsiden. 4 soverom, hvor det romslige mastersoverommet har egen walkin garderobe, to bad, stue/kjøkken-løsning i første etasje og separat stue i andre. To svært romslige terrasser åpner boligen mot naturen utenfor når værgudene smiler. 

Våre boligprosjekter

Leiligheter

Leilighetene våre passer like godt for deg som er på utkikk etter ditt første hjem, som for par og større familier. Leilighetene har god standard, en effektiv og moderne planløsning og balkong med gode lys- og solforhold. Velg mellom leiligheter i ulike størrelser, alt fra arealeffektive leiligheter på 34 kvadratmeter, til større leiligheter på 90 kvadratmeter med 3 soverom, romslig bad og separat WC.

 

Våre boligprosjekter