Skip to main content

Havrehagen

Vi har kun 1 romslig rekkehus igjen i populære Havrehagen. Prosjektet består av en variert bebyggelse sentralt på Nannestad - med rekkehus og 2-mannsboliger.

Flytt rett inn!

Vårt siste rekkehus er ferdigstilt, ta kontakt her for visning 🤩

En av fremtidens smarteste boligløsninger er her. På Havrehagen finner du fleksible og unike valgmuligheter som vil passe deg og dine økonomiske forutsetninger, livssituasjon og behov.

Les mer om løsningene

Nærområdet

Bo godt, idyllisk …

Bo godt på det nyetablerte området Havrehagen med landlig ro og det du måtte trenge innen kort rekkevidde. Dette er et område som er attraktivt å bosette seg for mennesker i alle aldre og alle livssituasjoner. Nannestad, Jessheim og Gardermoen finner du innen kort rekkevidde. Barnehage- og skoletilbud, samt rikelig med fritidsaktiviteter for sommer og vinter finnes i nærområdet – her blir det godt å vokse opp.

Nærområdet

… landlig og sentralt

I Havrehagen vil du få marka og naturen nesten rett utenfor døren. Oppkjørte skiløyper, flotte turområder i Romeriksåsen, sykkelterreng, bade-og fiskevann, skistadion og alpint i Åslia gir verdifull påfyll i hverdagen for de som ønsker å være aktive. På Nannestad Torg har du Kiwi, Rema og Europris, samt Apotek. Det er kort vei til Gardermoen og pendleravstand til Oslo, samt ca. 20 minutter med bil til Jessheim med alle bymessige fasiliteter.

Boligtype

Rekkehus

Pris

5 290 000

Kvm

126

Soverom

4 soverom

BoMer felleshus

Få ekstra kvadratmetere på kjøpet

BoMer Felleshus er tenkt å være et hyggelig, praktisk og kreativt samlingssted for beboerne i våre boligprosjekter. Våre felleshus vil blant annet kunne romme et stort felleskjøkken med spiseplass, mulighet for innredet gjestehybel, snekker- og hobbyverksted osv. Ved å kjøpe bolig i et BoMer prosjekt vil du få mye rom og livsglede på kjøpet.

Finn ditt hjem

Havrehagen, Nannestad

Elgvegen, 2030 Nannestad, Norge

Dokumenter

Kontakt megler

Registrer interesse

Ønsker du visning, eller kun mer informasjon? Registrer din interesse her så tar vi snarlig kontakt – helt uforpliktende