Skip to main content

Havrehagen trinn 2 består av flotte rekkehus som ligger trygt og idyllisk til, med meget gode solforhold og kort vei til sentrum i Nannestad. Et godt sted å bo og et godt sted å vokse opp.

En av fremtidens smarteste boligløsninger er her. På Havrehagen finner du fleksible og unike valgmuligheter som vil passe deg og dine økonomiske forutsetninger, livssituasjon og behov. Prosjektet vil også inneholde et felleshus som kan benyttes av alle beboerne i de ulike trinnene på Havrehagen.

Bo godt, idyllisk, landlig og sentralt

Bo godt på det nyetablerte området Havrehagen med landlig ro og det du måtte trenge innen kort rekkevidde. Dette er et område som er attraktivt å bosette seg for mennesker i alle aldre og alle livssituasjoner. Nannestad, Jessheim og Gardermoen finner du innen kort rekkevidde. Barnehage- og skoletilbud, samt rikelig med fritidsaktiviteter for sommer og vinter finnes i nærområdet – her blir det godt å vokse opp.

I Havrehagen vil du få marka og naturen nesten rett utenfor døren. Oppkjørte skiløyper, flotte turområder i Romeriksåsen, sykkelterreng, bade-og fiskevann, skistadion og alpint i Åslia gir verdifull påfyll i hverdagen for de som ønsker å være aktive. På Nannestad Torg har du Kiwi, Rema og Europris, samt Apotek. Det er kort vei til Gardermoen og pendleravstand til Oslo, samt ca. 20 minutter med bil til Jessheim med alle bymessige fasiliteter.

Teigebyen, Nannestad

Virker dette spennende?

Meld din interesse så sender vi mer info når det skjer noe!