Skip to main content

Frydenlund

Stadig flere oppdager kvalitetene ved å bo på Hurumlandet. I Frydenlund vil du skjønne hvorfor.

Frydenlund blir et helt nytt boligtilbud på Åros. Her bygger vi et leilighetsbygg på fire etasjer, med leiligheter som strekker seg fra kompakte treroms til romslige fireroms. Dette blir moderne boliger for mennesker med ulike behov og livssituasjoner – en god oppskrift for et variert og stimulerende bofellesskap.

Finn roen på Åros.

I BoMer er vi opptatt av å gi boligene vi skaper smarte løsninger, de små grepene som utnytter plassen ekstra godt og gjør det enda med lettvint og fint å bo der. Det får du mange av på Frydenlund. Det blir rikelig med lagringsplass, både i og utenfor leiligheten, kvalitetskjøkken levert av Drømmekjøkkenet, i gangen får du god plass til skap og skohylle 

og på utsiden av døren din er det rikelig med rom til en stol og et lite bord. Herfra kan du betrakte fuglelivet i skogen. Alle leilighetene er gjennomgående, dette gir et hjem med godt lys. Balkongen er svært romslig, her får du plass til både spisebord og lounge-møbler. Om sommeren blir dette som en ekstra stue. 

De smarte løsningene blir også med på utsiden av boligen din. Du får en sportsbod på bakkeplan, det blir enkelt å lagre og hente ut utstyr du bruker ofte. Sykkelparkeringene blir mange og trygge, og bilen din står godt i parkeringskjelleren. Rett på utsiden av inngangsdøren ligger det et stort grøntområde. Her blir det lekeplass for barn og barnebarn, og grill og bålplass med bord og benker for sosiale sammenkomster. Godt naboskap er en viktig del av det å bo bra.

Du vil leve med naturen i ryggen. I løpet av minutter er du på stinettet som går på kryss og tvers på Hurumlandet, et eldorado for en hel verden av friluftsopplevelser. Samtidig når du Åros sentrum til fots på minutter, med dagligvare, kafé, frisør og ulike helsetilbud. Her får du også bussforbindelse med Drammen, Asker og Oslo.

Frydenlund

Frydenlundbakken 26A, 3474 Åros, Norge

Virker dette spennende?

Meld din interesse så sender vi mer info når det skjer noe!