Skip to main content

Fakta

Alle våre leiligheter bygges med høy kvalitet i utførelse og materialvalg med muligheter for egne tilvalg.

Forsket på …

Hvorfor er planter godt for deg?

Et gammelt kjerringråd forteller at man skal synge til plantene sine – men om det er til fordel for deg eller plantene sier verken kjerringa eller rådet noe som helst om. Uansett, at det er sunt å omgås plater kan umulig være en hemmelighet for noen. Dette er også slått grundig fast i en rapport utviklet av forskere fra universiteter i Uppsala i Sverige, Glasgow i Skotland, Wageningen i Nederland og Seattle i USA. De kunne fastslå at grønne omgivelser påvirker oss positivt på områder de definerte som luftkvalitet, fysisk aktivitet, sosial interaksjon og stress. Og dette var ikke bare relevant for turer i skog og mark, det gjaldt også planter, trær og blomster i vår umiddelbare nærhet. Resultatet var entydig: Å være i nærheten av planter gjør oss sunnere, sprekere, friskere, mindre stresset og mer fornøyde. Bare det å hvile øynene på et tre hadde positiv effekt på flere områder, følge studiet.

For svenske og danske Bovieran-beboere er dette ikke noe nytt under solen. De har luktet, sett og tatt på planter året rundt i mange år allerede. Mens vinteren har truet med sur vind, snø og 10 blå på utsiden, har de truffet naboer, plukket selvdyrket sitron til fredagens gin-tonic og spilt boccia i flips-flops. Du trenger ikke en forsker for å fortelle deg at det er bra for deg.

Et forutsigbart boligkjøp

Helt ny bolig fra Bovieran

Bovieran leilighetene er organisert som borettslag, som gir fordeler som at 50% av kjøpesummen finansieres gjennom felleslån med lav rente og lang nedbetalingstid. Borettslaget får også en profesjonell og rimelig forvaltningspartner. Leilighetene selges til fastpris, uten stressende budrunder, og med gunstig finansiering. Vi tilbyr også gode betalingsbetingelser med lavt forskudd og hvor restbeløpet først betales ved overtagelse. I tillegg tilbys egen IN-ordning for individuell nedbetaling om ønskelig.

Glem budrunder, og bruk heller tid på å klargjøre egen bolig for salg, samtidig som du har god tid til å orientere deg om alle de lekre tilvalgene som kan bestilles i din helt nye Bovieran leilighet.