Om oss

Ideen om å lage høykvalitets boliger for folk flest kom allerede i 2017, og i 2019 ble utviklingen av et boligkonsept igangsatt. I dag utvikler BoMer boliger over hele landet!

Vårt forretningskonsept kan forklares ganske enkelt: Vi skal ikke bygge billig – vi skal bygge smart. Vi velger tomter et stykke unna de mest sentrale pressområdene, men som takket være moderne infrastruktur vil ligge kort reisetid unna de store byene. Du kan fremdeles jobbe sentralt, og likevel gi barna dine en oppvekst i landlige strøk med opplevelser og kvaliteter tettbygde strøk ikke klarer å tilby. 

BoMer samarbeider med boligbyggelag 

Ved å eie en BoMer-leilighet er du en del av et velorganisert fellesskap som gir deg en enklere og tryggere hverdag – både økonomisk og vedlikeholdsmessig. Og Ikke minst, som medlem får du også forkjøpsrett på boligene!

Boligbyggelaget utvikler og forvalter boliger for medlemmene sine. Det er medlemmene som eier virksomheten, noe som gjør boligbyggelagene til et samvirkeforetak. Generalforsamlingen er den øverste bestemmende myndigheten i et borettslag, og alle eiere har rett til å delta i generalforsamlingsmøtet. Boligbyggelaget forhandler frem medlemsfordeler og rabatter på en rekke områder, og kan også bidra til borettslagenes kvalitetssikring gjennom kursing av styremedlemmene.

BoMer står på en fjellstø grunnmur, skapt av mennesker med svært lang fartstid innen utvikling av boliger i Norge.