Hvorfor nybygg?

Det er mange fordeler ved å velge nybygg! Ikke bare er du med på å bestemme hvordan boligen skal se ut, du vil også være den aller første til å bo der. Glem alt om oppussing, her er alt nytt og fritt for bruksmerker!

Boligprosjekter

Garantert god standard

Ved kjøp av nybygg må budstadoppføringsloven følges. Dermed har du som kjøper en lovfestet garanti på 5 år, og bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. Kjøper du ny bolig får du også en høyere byggeteknisk standard, og trenger ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av den nye boligen, får du et hjem som passer perfekt for deg!

Du bestemmer!

Når du kjøper en BoMer-bolig vil du alltid kunne delta i prosessen for å bestemme hvordan ditt nye hjem skal se ut. Velg mellom forskjellig overflatemateriell og tilvalg av ekstra tilbehør på blant annet bad og kjøkken. Ved å benytte overflate- og tilvalgsmulighetene kan du skape en enda bedre bolig for akkurat deg gjennom å velge materialer, løsninger og farger som du foretrekker.  

Gled deg over kort produksjonstid

Vi vet hvor kjedelig det er å vente på at drømmeboligen skal bli ferdig. Vår forretningside bygger derfor på prefabrikkerte løsninger utviklet i tett samarbeid med norske fabrikker. Dette bidrar til å redusere produksjonstiden, og gir deg et hjem av høy kvalitet som imøtekommer det norske klimaet.

Flytt inn i et sosialt og inkluderende nabolag

Vi ønsker at du som flytter til en BoMer-bolig skal være del av et hyggelig og sosialt nabolag. Alle våre boligprosjekter inkluderer derfor et felleshus som inviterer til et hyggelig, praktisk og kreativt samlingssted! Felleshuset vil romme stort felleskjøkken med spiseplass, innredet hybel for gjester og mulighet for snekker- og hobbyverksted. Perfekt for å invitere til bursdagsfeiringer, kinokvelder og andre hyggelige sammenkomster eller arrangementer!