Nå lanserer vi BoMer i Åros

18 nye rekkehus fra 114 – 147 kvm med effektiv og funksjonell planløsning kommer for salg denne høsten. De fleste går over 2 plan, og det vil være lave utgifter til oppvarming og lave kjøpsomkostninger.

Tettstedet Åros ligger med Oslofjorden på den ene siden og marka på den andre. Man kan boltre seg i flotte turmuligheter hele året, med oppkjørte og opplyste skiløyper, badestrender, kyststi og milevis med skog og mark, passende for både sykkelturer, lange løpeturer eller korte rusleturer. Det er båthavn i Lagahølet, litt nærmere Sætre. I tillegg er Åroselva kjent for sitt lakse-/ørretfiske.

Meld interesse her og hold deg oppdatert om prosjektet.

Et trygt og godt nabolag

Frydenlund ligger i et hyggelig, solrikt og barnevennlig boligfelt i Åros. Det er kort vei til skole, barnehage og bussholdeplass, og lagt til rette for at hele familien skal komme seg trygt og effektivt til jobb og skole. Idrettsforeningene Graabein, ROS og NÅIF har mange forskjellige fritidsaktiviteter for både barn og voksne. Det er treningssentre både på Sætre og i Røyken, og svømmehall i Røyken.

Frydenlund er også omringet av flotte turmuligheter året rundt og en fantastisk kystlinje med badeplasser, båthavn og supre brettseilingsforhold. Et perfekt sted for barn å vokse opp!

I Åros finner man tannlege, lege, kafe, frisør, matbutikk (Rema 1000) og gårdskafe, for å nevne noe. I Slemmestad, kun 10 minutters kjøring unna, ligger Rortunet kjøpesenter med diverse butikker, Vinmonopol, treningssenter, lege – tannlegesenter m.m.  Man kan også ta Oslofjordtunellen og være på det Vinterbrosenteret på under en halv time. I Sætre, 5 minutter unna, finner man nærsenter med matbutikker, vinmonopol, apotek, frisører, småbutikker og flere spisesteder, for å nevne noe.

Sentrumsgården i Åros

Frydenlund skole

Barneskolen i området (Frydenlund) er forholdsvis ny og der er det også kommunal barnehage og flerbrukshall. Barneskolen ligger bare noen minutters gange unna. Ungdomsskolen er på Sætre med skolebussordning, og nærmeste videregående er på Røyken.

Det er bussforbindelse til og fra Drammen og Oslo, med ekspressbusser til Oslo om morgenen og tilbake om ettermiddagen. Alternativt kan man ta hurtigbåten fra Slemmestad til Aker Brygge, eller toget fra Røyken i retning Oslo. Det er ca. 25 minutters kjøring til Asker og Drammen. Ca. 45 minutter til Oslo.