Skip to main content

Alle våre leiligheter bygges med høy kvalitet i utførelse og materialvalg med muligheter for egne tilvalg.

Boligprosjektet

Pusterom i hverdagen

Uteområdene rundt byggene vil bli pent opparbeidet med varierte funksjoner og kvaliteter. I forlengelse av vinterhagen vil det også bli opparbeidet en felles utendørs terrasse med sittegrupper. Stemningsskapende og avstemt belysning vil bidra til å forlenge sommerfølelsen utover høsten, i tillegg til å skape gode og trygge uterom.

Alle leilighetene har direkte tilgang til vinterhagen og ved inngangspartiet til leilighetene etableres det privat sone hvor det er mulighet for å plasser et lite kafébord og et par stoler. Av hensyn til vekstene i vinterhagen vil det ikke være anledning til å ha egne planter eller blomster oppstilt her. Derimot vil det bli anledning til å skape din egen lille grønne oase på din egen private balkong eller terrasse. Rekkverk blir i frostet glass mot nabo og klart glass ut mot hagen, noe som tilfører masse lys.

De tre byggene som omkranser vinterhagen blir oppført i tre etasjer og får en blanding av stående impregnert furukledning og hvit/lys grå platekledning. Platekledningen vil bli satt i et grafisk mønster med en mørkere fuge. Over inngangspartiet vil det bli anlagt et Pergolatak med grønne frodige klatreplanter.

Det blir parkeringsplass i parkeringshus med trappefri adkomst via heis. Det opparbeides 1,5 stk parkeringsplasser pr enhet noe som gir mulighet for å kjøpe to plasser for de som er tidlig ute. Sykkelparkering i forbindelse med parkeringskjeller – her vil det bli plass til to sykler pr leilighet. Det følger også med en sportsbod i tilknytning til parkeringshuset.

Tilvalg

Ditt nye kvalitetshjem

Fra den lyse og romslige stuen med åpen stue- kjøkkenløsning er det direkte adgang til enten en privat balkong eller terrasse på bakkeplan. Kjøkkeninnredning leveres av Drømmekjøkken, type Solid. På badet leveres 20×40 cm fliser på vegg og 20×20 cm fliser på gulv. (På badet leveres 20x20cm Modena fliser og varmekabler i gulv. Ettgreps armatur på vask og sparedusj med termostat samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel?). WC leveres med 10×10 cm mørkegrå fliser på gulv. Alle soverom er romslige med god plass til seng og skap. Det ekstra soverommet i den store 3-romsleilighetenen, kan for eksempel innredes som kontor, hobbyrom og/eller et gjesterom. Resterende boareal leveres med 3-stavs eikeparkett type Living. Dette er gode, lune og praktiske hjem med et sobert og tidsriktig uttrykk.

Vi tilbyr flere valgmuligheter dersom man er tidlig ute i prosessen, slik at du har mulighet til å skape din helt egne personlige stil.

Leilighetstyper

Nøkkelferdige borettslags-leiligheter

På Bovieran Falkum, utenfor Skien sentrum, kan du velge mellom 5 forskjellige leilighetstyper, alle med smarte og gjennomtenkte løsninger. De store, takhøye vinduene slipper masse lys inn og skaper en innbydende atmosfære. Leilighetene er dessuten gjennomgående, noe som gir ekstra mye lys. Uansett hvilken leilightestype du velger på Bovieran Falkum vil du få en leilighet med god kvalitet laget av bestandige materialer.

Velg mellom 5 leilighetstyper