Skip to main content

Slapp av blant palmetrærne eller benytt deg av de flotte fasilitetene som matkurs, kjøkkenhage, badstu eller treningsrommet.

Fasilitetene

Nyt tjenester og fasiliteter på hele huset

I tillegg til den store og helt unike vinterhagen, har Bovieran også en rekke smarte fasiliteter og tjenester. Her finner du snekkerverksted, badstu, treningsrom og et felleshus. Her kan man samles for å lage mat og spise sammen med gode naboer, delta på kurs eller arrangere hyggelige sammenkomster. Det er du og naboene dine som bestemmer hvilke aktiviteter dere ønsker å ha sammen i felleshuset. Hva med en vinklubb eller bokklubb? Uansett hva dere velger sammen, er deltakelse frivillig og du kan selvfølgelig trekke deg tilbake til din egen leilighet når du vil!

Det finnes også en liten leilighet, som nesten fungerer som et hotellrom og kan leies når venner eller familie er på besøk og ønsker å overnatte. Det er også god plass til sykkelen i parkeringskjeller, i tillegg til at det er egne oppstillingsplasser for sykkel ute.

Tilrettelagt men formbart

Gode fasiliteter og tjenester

I vinterhagen ligger felleshuset som rommer et fullt utstyrt felleskjøkken samt en badstue med omkledning og gjesterom. Her kan man samles for å lage mat og spise sammen med gode naboer, delta på kurs eller arrangere hyggelige sammenkomster. Det er du og naboene dine som bestemmer hvilke fellesaktiviteter dere ønsker å ha sammen i felleshuset!

I vinterhagen ligger det en boccia-bane, der du og naboene dine kan utfordre hverandre til en liten turnering. Men når det er deilig og varmt i været, er det gode muligheter til å omgås også utendørs, i tilknytning til bakgårdshuset finner du en uteplass med urtehage – hvor det er en perfekt mulighet til å etablere en fast grillplass.

Fasiliteter

Vinterhage på ca. 1400 kvm

Lounge og sittegrupper

Fullt utstyrt felleskjøkken og selskapslokale

Gartner

Treningsrom

Badstu med dusj og toalett

Boccia bane

Mulighet for urtehage

Utleieleilighet med eget bad og soveplass

Sykkelparkering

Parkering i garasje eller utvendig

Gjesteparkering